17 bilder från #secretvintageproject.

Förra söndagen körde vi den näst sista plåtningen för boken (som för närvarande kallas för #secretvintageproject) och nu på söndag är det dags för den allra sista. Det känns så konstigt men samtidigt väldigt skönt. Nu kan vi istället fokusera på att skriva, på att välja och vraka bland underbara bilder och på att planera för vad som ska hända under hösten. Det är en så spännande tid just nu! Jag försöker verkligen njuta av den istället för att känna stress över allt som ska hinnas. Men det är inte så lätt alltid. Men övning ger färdighet eller hur var det nu?

Förra söndagen var i vilket fall himla lyckad. Vi hade finfint besök av MadeleineBonjour Vintage och FeliciaVykort till min syster. Dessutom ställde våra kompisar Gustav och Chrille upp och modellade och det gjorde de med bravur. Dagen såg ut lite såhär:

Here’s some behind the scenes from our book that we call #secretvintageproject here on the web. We had the next to the last photo session this past Sunday and this is what it looked like.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Det ser verkligen intressant ut. Lite midsommaraktigt tycker jag.

    1. Vad roligt att du tycker det! Ja kanske är det lite midsommaraktigt, kanske inte. Det får du se i mars:)

  2. Åh vad det ser fint ut! Är ni klara nu? Ska verkligen bli kul att se den färdig! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny