Skicka ett brev med Lovisa Burfitt.

Lovisa Burfitt + Posten = sant. Lite otippat kanske men himla roligt. Lovisa har nämligen gjort illustratuioner åt Posten som får pryda både frimärken och brevpapper. Jag vill köpa upp mig på ett helt lager  och aldrig använda några andra frimärken när jag skickar iväg viktiga saker. Och så vill jag börja skriva brev igen!

Tipstack till bästa Trendenser. I inlägget Lovisa Burfitt och Paris har jag förklarat min kärlek till Lovisa tidigare här på bloggen.

Very talented designer and illustrator Lovisa Burfitt has recently designed stamps and stationeries for the post office in Sweden. Aren’t they adorable? Makes me want to send letters again and to never use any other stamps ever. They’re available here

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. åh vad fina! Man kanske ska skicka lite brev bara för att få använda dem!

  2. åh vilken fantastisk nyhet! jag älskar lovisa burfitt!

  3. Tack för tipset! Jag älskar ju redan post men nu kommer det bli ännu bättre!

  4. Vad fint! Det är så att jag vill skaffa mig en brevvän. Någon borde starta en brevvänssida på internet, ungefär som det var i Frida-tidningarna när man var liten… ”Hej, jag är en cool tjej på 11 bast…” 🙂

  5. Ricktigt vackra, jag har precis fått brev med ett av dessa frimärken på, det sparar jag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny