Göteborg, Lilla My och jättestora kanelbullar.

Nu är det 3 veckor sedan jag kom hem från Göteborg och Way out West. Samtidigt som att jag inte kan förstå att det gått så fort sen vi var där känns det på ett sätt som att det aldrig hänt. Förstår ni vad jag menar? Som att det aldrig ens varit sommar. Så himla knäppt det där. Hittade i vilket fall dessa bilder nu i morse och kom på att jag aldrig lagt upp dem här.

De blev en fin påminnelse om att jag faktiskt åt den där gigantiska räkmackan första dagen i Göteborg, om att jag verkligen var inne på Fåfängans Antik i Haga och fingrade på alla pärlhalsbanden och kopparna.

Att jag på riktigt köpte den där kanelbullen som var ungefär lika stor som mitt huvud och att den där bedårande kannan med Lilla My på faktiskt var precis så där söt som jag mindes den. Jag har en massa fler bilder i riktiga kameran men den har jag glömt hemma hos Emma så det får bli en annan dag. Ha en fin söndag nu!

Today it’s 3 weeks ago since I came back from my trip to Gothenburg and I can’t believe how time flies. These are the pics I took while there.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Å! Tänk att man måste läsa en blogg av en stockholmsgäst för att påminnas om att man måste ta sig ner till Haga en dag… Älskade Haga.. Men denna sommar flög iväg.. Finaste Fåfängans Antik med snälla Mikael som förser mig med antika spetsdukar som jag gör mina smycken av. Dags. Att. Gå. Till. Haga.
    Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny