Barnrumsinredning med vintage.

Just nu har Family Living samlat de finaste av sina barnrumsreportage på sin sajt. Det är en riktig fröjd att titta igenom dem och att beundra och inspireras. Det finns så mycket fint! Här är mina 4 favoriter. Alla väldigt olika men med en tydlig vintagekänsla, en stor dos lekfullhet och ännu mer kreativitet.

Som det här barnrummet med vintageinspiration. Där det känns som att var man än vänder sig hittar man något att titta på, leka med eller bara fingra på. Älskar lampan i taket! Och dockhuset så klart.

Eller det här, som Bonjour Madeleine skrev om häromdan. Det andas Madicken, sekelskifte och pasteller. Dessutom vet jag vem som bor här. Det är nämligen min kompis och tillika bokkompanjon Lollos svägerska Bobo och hennes man som inrett detta barnrum åt sina 3 barn. Tycker ni, förutom inredningen, om bäddlakanen i de här bilderna bör ni kolla in deras webshop Alex & Fred där de säljer hela den egendesignade kollektionen.

Geniet Isabelle Halling har inrett det här barnrummet åt sin dotter och självklart är det så fint att man smäller av. Mina favoritdetaljer är lampan på den andra bilden här och spisen.

Hos UnderbaraClara trängs loppisfynd med vintagetapeter och vitmålade parkettgolv och självklart är det hur tjusigt som helst.

Today I’ve totally fallen in love with these 4 children’s rooms. They are all unique but still I think they have a vintage touch and a very playful and pleasant feeling. Click the links or the pictures to see more.

0

Detta inlägg har 10 kommentarer

  1. Love, love love! Tack för inspirationen.

  2. Så fina barnrum. Alla är underbara, men jag tycker att det första var rent bedårande!

    1. Roligt att höra! Det är faktiskt min favorit med:)

  3. Jag skulle så hemskt gärna vilja ha en sån där stor klädgarderob i barnens rum. Så fint!

  4. Så mycket fin inspiration! 🙂 Ha en fin dag Linda. Kram Elina

  5. tack, så oroligt inspirerande. Det här blogginlägget sparar jag i mitt minne. Hur fint som helst.

    1. Tack Cattis! Vad roligt att du tyckte om det. Det gör mig glad:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny