Sista bilderna från #secretvintageproject.

Som ni vet gjorde vi den sista plåtningen för boken, som går under arbetsnamnet #secretvintageproject, för någon vecka sedan. Men jag fick aldrig tillfälle att visa några bilder från den dagen här och det vill jag ju gärna göra! Vi höll till i ett tjusigt hus på Drottningholm som vi fått låna och som modell hade vi vackra Linnéa som skriver bloggen Mon Chéri. Hon pasade perfekt in bland påfågelfjädrarna, kristallglasen och champagnebubblet som vi använde som rekvisita.

Vintagekoppar med blommotiv hade en viktig del i plåtningen.

Där fanns också silverbestick på silverfat och så en jättestor kristallkrona som fick stå för den pampiga känslan vi ville åt.

Linnéa! Så fin. Och trevlig, snäll och rolig med för den delen.

Rosor, liljor, påfågelfjädrar och en tjusig tapet. Kanske en äldre modell från Laura Ashley? Jag vet inte riktigt faktiskt.

Dagarna efter var jag totalt utmattad. Kunde inte tänka hela tankar på ett bra tag. Det var lite knäppt men jag tror att det var den här stressiga våren och sommaren som tog ut sin rätt på mig helt enkelt. Men efter någon dag blev det bättre och då gick jag ut och firade med vin och tapas på en av mina favoritrestauranger i Stockholm; Tabac i Gamla Stan. Där hade de gigantiska hortensior, en lockande drinklista och mycket god mat.

Tänk att vi snart är alldeles klara med det här bokprojektet. Det känns underbart! Och läskigt. Men mest bra så klart.

These are the last pictures I’ve taken from our book project which goes under the working title #secretvintageproject. We spent the day in a really fancy house outside of Stockholm. The scenery consisted of champagne, chandeliers, oysters and vintage tea cups.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Nästa gång du behöver pusta ut med en drink, be om en strawberrycolada, en pinacolada fast med jordgubbar istället för annanas. Snyggare och gudomligt god.

    1. Wow. Det ska jag verkligen göra! Tack för tipset snälla du.

  2. Har tjuvläst på Emmas blogg också och de bilder man sett hittills gör mig verkligen nyfiken. Så spännande!

  3. Ser så himla mycket fram emot att se slutresultatet! Peppen på den releasefesten, hihi. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny