Gröna Lund, sockervadd och spökhuset.

I fredags efter jobbet mötte jag upp min syster och min pappa, som var på besök från Malmö. Vi skulle nämligen gå på Gröna Lund!

Promenaden dit var, till min stora förtjusning, kantad av blommor i alla möjliga färger och en klarblå himmel. Luften kändes så där perfekt krispig som den bara gör i början av september.

Karusellerna var på plats. Den här åkte jag inte dock. Tittade bara på den. Kände att jag var ungefär 20 år för gammal, även om den är himla fin.

Lite samma sak med tekopparna.

Däremot vågade jag mig in i Spökhuset! Jag tror att jag och min syrra skrek högst av alla. Särskilt när det såg ut som att stora, tjocka råttor och fladdermöss skulle invadera vagnen vi satt i. Men vi överlevde.

De här kollade jag endast in på avstånd. Jag är lite höjdrädd av mig och föredrar karuseller som håller sig på marken. Så jag fick snällt stå bredvid och heja på när resten av familjen åkte.

Gick runt och kikade lite i stället. Hittade det här fina.

Föll för frestelsen och åt en sockervadd som min pappa köpte åt mig. Precis som när man var liten. Så gott! På den här bilden har jag faktiskt ätit halva redan. Jag behövde ingen middag den dagen om vi säger så.

Den här karusellen är alltid lika rolig att fotografera. Den blir alltid så vacker på bild. Så även denna gång. Och det var den kvällen på Grönan det. Gillar ni att åka karuseller eller?

This past Friday afternoon I went to the carnival in Stockholm called Gröna Lund. I ate cotton candy, took a trip in the ghost house carousel and admired the nice decor in pastel colors. 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tack snälla! är väldigt spänd på ert bokprojekt =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny