5 bilder från mitt nya hem.

Jag har en så himla rolig grej att dela med er som jag har väntat på länge nu. Det är nämligen så att jag och min kille ska flytta till vår drömlägenhet! Just nu bor vi i Bredäng, där vi trivts hur bra som helst. Med nära till natur, fina vänner och med bra kommunikationer. Men stan är ändå alltid stan och för mig som älskar pulsen, ljuden och känslan av att vara mitt i smeten är det här så himla roligt.

Lägenheten ligger på Kungsholmen, precis ovanför fina Rålambshovparken och precis under Fridhemsplan (det är inte huset på bilden men “vårt” hus ligger precis bredvid). Den har trägolv, stora fönster, högt i tak och till och med en kristallkrona. Precis allt det där som jag alltid önskat mig. Vi kommer få det så fint där, det är jag säker på.

Så för tillfället är jag ännu mer besatt av inredning och inspiration än vanligt. Jag går bland annat runt och tänker på vilken färg jag ska måla köksstolarna i, vilken säng vi ska köpa och vad jag ska ha för blommor i köksfönstret. Väldigt ytligt, jag vet, men samtidigt väldigt roligt.

Jag har inte så mycket bilder att visa er just nu eftersom vi mest är där och målar och fixar innan inflyttningen ska ske. Men de här bilderna har jag tagit med mobilen på sistone. Självklart får ni hänga med i flyttprocessen och kanske till och med vara smakråd till en och annan grej! Det hade varit kul tycker jag. Skulle ni vilja det eller?

In about a month this will be my new home. Me and my boyfriend are moving and I’m so very happy about it. We will have our own chandelier in the living room, a balcony from where you can see the water and lovely wooden floors. I hope you will join me in the moving process!  That would’ve been great. 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 17 kommentarer

 1. Stort grattis till nya lyan! Det är alltid spännande att flytta och få måla och fixa det fint 🙂

  Jag önskar dig en härlig dag!
  Kram Sofia

 2. Wow! Grattis!

 3. Åh så fint!!

 4. Grattis, visst är det helt fantastiskt!!
  Det är ytligt och underbart att grotta in sig i sånt tycker jag 🙂
  Vi avvaktar med renoveringen tills vi fått besked om hur mkt och vad exakt, hyresvärden kan gå in med för egen del.
  Men drömmarna och färgerna finns hela tiden i vardagssamtalen.
  Stort lycka till och hurra för våra hem!

  1. Tack! Ja verkligen. Ja ytligt och underbart var orden:) Vi renoverar också lite pö om pö tänker vi. Man vill ju känna in lägenheten också tänker jag.

   Kram och lycka till fina Lotta!

 5. Så roligt!!! GRATTIS. Vi har ju också nyss flyttat och håller fortfarande på med renovering. Jag är också så himla inspirerad av inredning nu, man blir ju det! Vill självklart följa med i flytten och se hur du inreder. Så kan vi tipsa varandra 🙂 Kram Elina

  1. Åh vad härligt. Det är så kul att se hur er lägenhet växer fram! Vilken fin höst vi kommer få båda två:)

 6. Åh vad kul! Grattis till er båda 🙂

 7. Grattis! Vad kul!

 8. Så härligt m drömlägenhet 🙂 Grattis!

 9. Älskar när folk hittar “hem” till det stället där de allra helst vill bo. Det är som pusselbitar som bara sitter som en smäck.
  Sen älskar jag att trilla in på bloggar, såsom jag nu gjorde på din, och finner mig själv glatt scrollande upp och ned, mer och mer förtjust över vad jag ser!

 10. Å, grattis, va kul! Ska bli mysigt att se hur ni inreder! Kram

 11. Spännande! Längtar efter att se mer och hur du väljer att inreda.

 12. Vad fint. Visst är det kul att hitta sitt drömhem. jag och min kille köpte nyligen vår villa och renoverar den från topp till tå:)
  Spännande att följa din renovering!

  Grattis till ditt köp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny