Blått är flott?

Jag har fått för mig att jag vill ha den här blå färgen på mina köksstolar i nya lägenheten? Tänker att jag skulle kunna hitta enkla pinnstolarMyrorna, slipa dem lite och sen måla. Till ett vitt bord och så trägolv. Skulle inte det vara fint?
blått i inredning, blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips,

Just blått var faktiskt för bara något år sedan inte alls min färg. Inte på kläder och absolut inte i inredning. Men nu köper jag i stort sett bara marinblå klänningar och jag märker hur det börjar smyga sig in mer och mer i bilder jag tycker om och inredningsdetaljer jag fastnar för. Det är roligt det där med hur man förändras. Jag har till och med en mapp i min Pinterest som heter just Blue. Där blandas alla möjliga blå nyanser och just den mappen är dessutom en av mina favoriter att bygga vidare på. Här är några av mina bästa bilder där just nu.

blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips,

Som den blå dörren från Tant Johannas lägenhet.

blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips,

Silkespapper från Mokkasin.

blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips,

Ett badrum med turkosa väggar.

blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips,

En målad trappa i finaste nyansen.

blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips,

Ett mysigt sovrum med en himla fin blå fåtölj.

blått, blått i inredning, använda färger blå i inredning, blå pinnstolar, fin blå färg, fin blå nyans, blå köksstolar, måla pinnstolar, måla pinnstolar själv, pinnstolar myrorna, inredning, inredningsblogg 2012, inredning elle interiör, blogg volang, volang-linda, volang blogg, volang elle, inredning elle, vintage inredning, inredning med vintage, inredningstips, wallpaper rob ryan

Och en tapet av Rob Ryan.

I’m falling for the color blue right now. I’m thinking of painting the chairs in my new kitchen in that blue color seen on the first picture. You like? In my Pinterest map called Blue I’ve collected some other blue favorites. Among others there’s pictures of wallpaper from Rob Ryan, silver tissues from Mokkasin and a blue door from Tant Johanna’s apartment.

0

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Jag fick för mig att nu ska vi ha turkosa köksstolar när vi flyttade för någon månad sedan. Sagt och gjort, (efter att ha intalad sambon det samma), nu har vi turkosa stolar, åt det blå hållet, och det känns bara så rätt! (trots att vi inte är turkosa alls annars, men vi gjorde det till vårt)

  2. Blått ÄR flott. Min favorit i både inredning och på kläder, gärna i kombination med brunt (gärna på trä eller läder) och rosa, då helst fylligt hallon eller gammel-. Lustigt det där, varför man alltid gillar vissa färger/toner och andra kan komma och gå. Är det hjärnan eller hjärtat som bestämmer sånt?

  3. Min favoritfärg var blå för kanske 15 år sedan, sen tröttnade jag lite. Nu gillar jag blått igen! Funderade själv på att måla köksstolarna i blått, men vi hade redan vit och mintgrön färg så jag använde det 🙂

  4. Då skulle du kanske trivas i vårt galet blåa kök? Blåblommiga tapeter, blå dörrar, blå köksluckor och (tyvärr) en blå plastmatta på golvet. Vi fick en chock första gången vi såg det, men nu har vi kapitulerat inför galenskapen och är nöjda som det är 🙂

  5. Vilka härliga inspirerande bilder! Blått är en av mina favoritfärger=)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny