Inspirerar dig, inspirerar mig: hemma hos Debi Treloar.

Häromdagen upptäckte jag, till min stora glädje, att en av mina favoritfotografer inom inredning, Debi Treloar, har en egen blogg. Där samlar hon fotojobb hon gjort med inspiration i alla dess former. Man kan även få en inblick i hennes egna hem där och det är verkligen underbar inspiration som det bjuds på där. Väggarna är täckta med tapeter, tavlor, vintagespeglar och ljusslingor i en härlig blandning. Möblerna är gamla och nötta och målade i alla möjliga färger. De mönstrade och färgglada klänningarna får hänga framme och pryda en hel vägg och i alla hyllor trängs vackra koppar med vaser med snittblommor i. Kolla så tjusigt:

inredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogginredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogg

inredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogginredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogg

inredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogg

inredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogginredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogg

inredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogginredning, inspiration, inreda med vintage, vintageinredning, vintage, debi treloar, inredningsböcker vintage, inredningsfotograf vintage, selina lake, volang elle interiör, volang vintage, volang blogg

Debi Treloars blogg heter Double Exposure och ni hittar den här.

Debi Treloar and her blog Double Exposure inspires me today.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Gillar också henne massor! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny