Lucka 20; en bild på din önskelista i år.

I Emilys kalender idag: en bild på din önskelista i år. Prylar jag önskat mig i år och som jag kommer bli superglad om jag får, är Daisy– parfymen av Marc Jacobs, en plattång och en kopp av Lovisa Burfitt.

Men det jag mest av allt önskar mig är faktiskt tid. Lugn och ro. Den där fröjdefulla och rofyllda julen som alla pratar om. Den vill jag ha. Det här året har varit helt galet faktiskt. Himla roligt men också otroligt stressigt och påfrestande på alla sätt och vis. Så det allra viktigaste på min önskelista är:

En dag på stan ihop med min kille. Att flanera runt i butiker, kanske köpa en kaffe någonstans och ta en titt på julskyltningen på NK. Köpa de sista julklapparna och sen gå hem och sova en timme. Bara för att man kan.

 

Att få upp hyllorna vi köpt till vårt vardagsrum. Så att det blir lite mer klart där inne och så att vi får plats med en liten gran där. Det hade varit så fint!

Att krypa upp i soffan och dricka en massa varma drycker och bläddra i tidningar och läsa böcker. Stänga av mobilen och datorn och bara vara för ett tag. Det låter sjukt enkelt men är väldigt svårt för mig, vill hela tiden presetera och får en massa idéer hela tiden som jag vill genomföra.

Att baka goda kakor och sött julgodis. Både åt mig själv och för att kunna lägga i en vacker ask eller burk och  ge bort.

Att ha tid att sitta ner och lyssna på julmusik, slå in paket och skriva töntiga rim. Att verkligen omsorgsfullt paketera de där julklapparna, med rödvitrandiga snören, polkagriskräppar och något tjusigt papper.

Det var min önskelista! Vad önskar ni er?

Alla bilder kommer från min mapp ChristmasPinterest.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vilken fin lista! God jul till dig!
    /Karin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny