Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Ny favoritblogg; Så fint jag vill.

En väldigt bra grej med Blogghjälpen – förutom att dra in pengar till välgörande ändamål såklart – är att jag hittade en massa nya bloggar att läsa av er som deltog. Och en av mina favoriter efter Blogghjälpen är Så fint jag vill, som skrivs att Nanna. Hon tar magiska bilder, har ett superfint hem och verkar vara hur kreativ som helst. Dessutom har hon varit en stor inspirationskälla till julstöket de senaste dagarna, med sina fantasifulla paketinslagningar och sitt julpyntande.

Så här tjusigt ser det ut hos  Så fint jag vill:

 


Underbart, inte sant?

These pics are from one of my favorite blogs right now. You’ll find it here.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny