Ny favoritblogg; Så fint jag vill.

En väldigt bra grej med Blogghjälpen – förutom att dra in pengar till välgörande ändamål såklart – är att jag hittade en massa nya bloggar att läsa av er som deltog. Och en av mina favoriter efter Blogghjälpen är Så fint jag vill, som skrivs att Nanna. Hon tar magiska bilder, har ett superfint hem och verkar vara hur kreativ som helst. Dessutom har hon varit en stor inspirationskälla till julstöket de senaste dagarna, med sina fantasifulla paketinslagningar och sitt julpyntande.

Så här tjusigt ser det ut hos  Så fint jag vill:

 


Underbart, inte sant?

These pics are from one of my favorite blogs right now. You’ll find it here.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny