Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Vintagekoppar med blommor och blad.

En av mina bästa julklappar var helt klart den här bedårande servisen som jag fick av min mamma och pappa. Komplett med guldkant, blommor och blad – precis som jag vill att en servis ska vara. Fraktad hela vägen från Malmö och vald med både kärlek och omtanke. Så himla fint.

This vintage porcelain was one of my favorite Christmas gifts this year. It was my mom and dad who gave it to me and I really love it. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny