Minirapport från Formex 2013.

Kära vänner! Hela morgonen och förmiddagen har spenderats på Formex ihop med mina bundsförvanter Emma och Louise. Nu känns det som att det spritter i kroppen av all inspiration, alla trevliga människor och framförallt; av vårkänslor. Det var tulpaner, vårlökar och ljusa färger precis överallt. Jag har tagit hur mycket bilder som helst som jag ska visa er så fort jag bara kan.

super livinglittlephant

tovelisa

Så länge kan ni kolla in min Instagram (volanglinda heter jag där) och få en dos vår.

Today I’ve spent a couple of hours on the Swedish fair Formex where inspiration were everywhere. Tulips, pastel colors and lovely prints for example. I’ll show you more of my pics another day very soon!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ja, så kul. Visa mer! 🙂

  2. Härliga instagrambilder. Så fort jag får en ny telefon (min gamla blev stulen) ska jag börja följa dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny