Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Torsdagstema i Fabriken: krispigt vitt.

Veckans tema i Fabriken är krispigt vitt och det är precis vad jag behöver just nu. Ett bra tema helt enkelt! Julen är över och det är dags att plocka in tulpaner, ljusa textilier och att se framåt.

Därför har jag tagit fram mina vintagekoppar, vit spetstapet och strösslat det hela med pärlsocker.

Även mina Lula-tidningar har fått komma fram, med sina fina ryggar.

Och sina pudriga, drömska omslag. Varenda ett av dem är som ett litet konstverk.

Washitejp och papperssugörör har alltid en framträdande plats hemma hos mig. Här i krispigt vitt och med mjuka gröna, mönster. Det piffar upp vilken hylla som helst!

Se fler bidrag här hos Fabriken.

Today’s theme in the Inspiration Fabric is white and crispy. This is my contribution to that.  

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Härligt, väldigt härligt. Älskar de där sugerrören. Nästan för fina för att använda, men perfekta för fotografering. 🙂

  2. Ja det är precis vad vi behöver nu! Så härligt! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny