Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Förboka Vintageparty!

Nu kan ni äntligen förhandsboka min, Emma och Lollos baby Vintageparty hos Bokus! Vi har även fixat så att ni kan köpa boken till kampanjpris fram till den 26 mars. Ange kampanjkoden vintageparty i kassan så dras rabatten av. Nu kör vi!

Här kan ni förboka Vintageparty.

Now you can preorder my book Vintageparty at Bokus.com at a special price until 26th of March.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny