Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Pyssla med påskägg.

Som utlovat tycker jag vi kör på påsktema från och med nu. Fredag och allt! Här kommer 5 perfekta pyssel för helgen eller för dagarna när det är dags för festligheterna att dra igång.

Vad sägs till exempel om pastelliga ägg med randiga mönster från Chocolate Shavings?

Eller de här supersöta äggen med silvermoln och guldiga regndroppar från Fraeulein Klein?

Eller så kan man få till de härligt ljusblå och prickiga ägg från La Receta de la Felicidad.

Och väldigt glada och söta ägg från grymma tidningen Sweet Paul Magazine.

Eller så kör man på en dessa härliga Pantoneäggen från bloggen How about Orange. Älskar idén!

Here’s 5 DIY’s for easter. Lovely right? Click the links to see the instructions.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har en kommentar

  1. Asså, jag ser så mycket roligt målade ägg överallt som jag vill göra. Men skulle jag göra alla skulle vi snart ha hela lägenheten fyyld med ägg. Upp till axlarna. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny