Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Den stora releasefesten för Vintageparty.

Förra onsdagen var det äntligen dags för den stora releasefesten för vår älskade bok Vintageparty. Eftersom jag hade fullt upp med att mingla runt och prata med alla gäster och att äta kakor lyckades jag inte ta så mycket egna bilder. Därför har jag lånat från de andra som var bättre på det. Som Emma, Emily och Vicky till exempel.

Festen höll till i Vurmas festvåningBirger Jarlsgatan mitt i stan. Passande nog fanns det trearmade lampor, tjusiga tapeter och röda sammetssoffor där.

Vi hade dukat upp till en kakbuffé med sju sorters kakor. Alla uppkallade efter städer eller länder. Som till exempel finska pinnar, brysselkex och italienska biscotti. Finurligt va?

Lokalen var full av vackra och talangfulla vänner. Som Annika till exempel.

Linneá och Lisen var också där. Två av våra Vintageparty superstars.

Champagne.

Och så jag.

Gästerna fick skriva vykort till oss med sitt namn på och lägga i en hattask. Då hade de chans att vinna en sån här tjusig koffert.

Och det ville de så klart.

Här har Lisen lyckats vinna en.

Det minglades för fullt i lokalen.

Bonjour Vintage-Madeleine var där i sin underbara rosklänning.

Emily och Lisen.

Och fina Jessica.

Vi fick signera böcker så det stod härliga till. Väldigt roligt.

Och det var den festen det! Vill ni se ännu fler bilder hittar ni det hos Emma, Emily, Vicky, Isabelle.

Last Wednesday it was finally time for the big release party for our beloved book Vintage Party. Since I was busy mingling around and talking to all the guests and eating cookies, I didn’t manage to take so many pictures. Therefore, I have borrowed from the other who was better at it. As EmmaEmilyVickyIsabelle.

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Ser hur fint och kul ut som helst! Jag har precis tävlat om boken hos Mokkasin. Har jag inte turen att vinna den så köper jag den istället för den ser så fin ut!

    1. Vad kul att höra! Tror verkligen du kommer gilla den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny