Jag slår mina armar om Paris – igen.

Trots att regnet öser ner utanför och jag bara längtar efter att få ta fram de där solglasögonen, vårskorna och den tunna jackan, är jag faktiskt glad ändå. För snart, om ganska exakt en och en halv månad, är jag i Paris med min kille. Igen. För åttonde gången närmare bestämt. Jag längtar så!

Även om det självklart finns hur många andra städer och länder som helst jag vill besöka är Paris den stad som jag konstant längtar till. Förutom New York då.

Och även om de andra resmålen lockade massor även denna gång, känns en vecka i Paris i början av juni alldeles perfekt.

Och alldeles, alldeles underbart.

Jag tänker mig långa promenader i parker, strosande i butiker och cykelturer i slottsträdgårdrna kring Versailles.

Jag tänker mig också lata dagar med bra böcker och en massa godsaker från bagerier och mataffärer. Croissanter, baguetter, lemonad och allsköns bakverk.

Åh, som jag längtar! Har ni bokat in något för sommaren än?

Källan till bilderna hittar ni i min Pinterest.

In the beginning of June me and boyfriend will take a trip to Paris. I’m counting the days right now!

0

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Så härligt! Sist jag var i Paris glömde jag helt bort att äta en pain au chocolat så tillbaks måste jag definitivt! Men det blir nästa sommar. Denna sommar ska jag gå på min kusins bröllop.Jag har inte varit på bröllop sen jag var ca 5 år och har hunnit bli 20 år äldre sen dess, så jag är ordentligt glad och förväntansfull!

  1. Haha ja det måste du verkligen i så fall! Fint med bröllop, det kommer säkert blir hur bra som helst!

 2. Underbart! Jag längtar som attan fastän jag aldrig varit där…. vår plan är Berlin. Det ska också vara bra har jag hört, fast säkert på ett helt annat sätt. Paris får nog vänta tills vi kan lämna barnen hemma!

  1. Berlin låter grymt! Vill gärna åka tillbaka. Har inte varit där på typ 10 år. Tipsa mig gärna om fina platser sen. Kram!

 3. Åh vad härligt! Den där första bilden kändes verkligen Paris i magen. Vi funderar på USA och östkusten faktiskt. Måste passa på att maxa innan Ture fyller 2 och det blir dyrt med flyg för honom också…

  Juni är snart här…

  http://11861sthlm.tumblr.com

 4. Och du, om New York och Paris är favoriterna så skulle säkert du och Buenos Aires tycka om varandra också. Lite som en blandning av dom två plus lite Latinamerika..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny