Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Söndagsbild.

Söndagsbilden får bli den där obligatoriska frukostbilden som man alltid ser på helgerna på Instagram. Tycker att det är himla fint ändå. Att vakna till nybryggt kaffe, blommor på bordet och en lugn stund.

Just i dag tror jag dessutom att det blir en extra fin dag. Jag ska iväg och jobba några timmar nu men efter det blir det fika hemma hos Fatima och hennes familj. Det innebär att jag kommer få träffa min favorit Isolde. Fatimas dotter och tjejen som  jag älskar att hänga med. På torsdag är det två år sen hon föddes. Kan inte fatta vart de där två åren tagit vägen men fint som snus är det att hon numera kan säga mitt namn och ordet ”busa” i samma mening.

Fler söndagsbilder hittar ni i Fabriken.

Sunday breakfast and sunshine is surely a good combo. I’m off to work for a couple of hours but then I will have a ”fika” with my friend Fatima and her family. 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så fina bilder, de piggade verkligen upp denna måndagmorgon 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny