Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Söndagsbild.

Söndagsbilden får bli den där obligatoriska frukostbilden som man alltid ser på helgerna på Instagram. Tycker att det är himla fint ändå. Att vakna till nybryggt kaffe, blommor på bordet och en lugn stund.

Just i dag tror jag dessutom att det blir en extra fin dag. Jag ska iväg och jobba några timmar nu men efter det blir det fika hemma hos Fatima och hennes familj. Det innebär att jag kommer få träffa min favorit Isolde. Fatimas dotter och tjejen som  jag älskar att hänga med. På torsdag är det två år sen hon föddes. Kan inte fatta vart de där två åren tagit vägen men fint som snus är det att hon numera kan säga mitt namn och ordet ”busa” i samma mening.

Fler söndagsbilder hittar ni i Fabriken.

Sunday breakfast and sunshine is surely a good combo. I’m off to work for a couple of hours but then I will have a ”fika” with my friend Fatima and her family. 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så fina bilder, de piggade verkligen upp denna måndagmorgon 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny