5 (Paris)favoriter.

 När ni läser det här är jag i ljuva Paris! Lyckan är stor som ni kanske förstår. Jag ska inspireras, göra inköp till Vintagefabriken och mycket, mycket mer. Äta oförskämt många bakelser ska jag också göra eftersom jag får låta bli vinet den här resan.

Här är 5 saker jag tänker mig att resan ska innehålla.

Paris, resa till Paris, tips Paris, guide Paris, tips Parisresa, volang, Volang-Linda, Volang-Linda Paris, Parisguide, sommar Paris, Seine Paris,

Sovmorgnar i en hotellsäng med nytvättade lakan och en massa kuddar.

Paris, resa till Paris, tips Paris, guide Paris, tips Parisresa, volang, Volang-Linda, Volang-Linda Paris, Parisguide, sommar Paris, Seine Paris,

En tripp till Versailles (om foglossningen tillåter det vill säga, vi får se). Sist vi var där var det så långa köer in till själva slottet att vi nöjde oss med att hänga i slottsträdgårdarna – vilket var en upplevelse i sig. Men det hade varit kul att se insidan med så klart.

Paris, resa till Paris, tips Paris, guide Paris, tips Parisresa, volang, Volang-Linda, Volang-Linda Paris, Parisguide, sommar Paris, Seine Paris,

Flanera på torg och marknader och insupa dofter av blommor och grönsaker och utomlands. Det här med marknader är något av det bästa jag vet. Ingen annanstans känner jag mig så levande och inspirerad som där.

Paris, resa till Paris, tips Paris, guide Paris, tips Parisresa, volang, Volang-Linda, Volang-Linda Paris, Parisguide, sommar Paris, Seine Paris,

Fika. Länge och väl och ofta. Gärna vid röda, runda bord och blicken fäst ut mot gatan där människor passerar förbi.

Paris, resa till Paris, tips Paris, guide Paris, tips Parisresa, volang, Volang-Linda, Volang-Linda Paris, Parisguide, sommar Paris, Seine Paris,

Sen ska jag flanera längs med Seine och botanisera bland boklådorna där. Är på jakt efter kartor och fina prints att pryda väggarna med här hemma. Kanske en karta över självaste Paris skulle kunna vara fint.

Paris, resa till Paris, tips Paris, guide Paris, tips Parisresa, volang, Volang-Linda, Volang-Linda Paris, Parisguide, sommar Paris, Seine Paris,

Eller en affisch som ser ut som den här underbara.

Följ mig på resan via @volanglinda på Instagram vettja! Dessutom har jag förberett några inlägg till er under veckans gång. Och så kommer jag nog inte kunna hålla mig från att titta in här lite då och då och ge en rapport. Så jag säger helt enkelt au revoir för nu!

Källan till alla bilder hittar ni i min Pinterest.

I’m off to Paris! Follow me on Instagram (@volanglinda) on my adventures. Here a 5 things I hope to do on my trip. Like lazy mornings  in a hotelbed, fresh flowers on a lot of markets, a trip to Versailles, coffee in cute cafés and shopping. I’ll see you in a week or so. Au revoir!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Bra tips! Var själv i Paris för två veckor sen och gjorde ungefär det du tipsar om. Trevlig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny