Lovely Life_Katrin Baath-06108

Hemma på min gata i stan, del 1.

För att vara en inredningsbloggare måste jag erkänna att jag är väldigt, väldigt dålig på att visa upp bilder från mitt eget hem. Ända sen vi flyttade i oktober förra året har jag tänkt att jag ska bli bättre på det. Men det har jag tyvärr inte. Det var flyttkaos och sen vinter. Sen kom bokreleasen och så blev jag gravid och mådde illa konstant i flera månader. Efter det öppnade vi Vintagefabriken och så jobbade vi och jobbade och jobbade. Lite så.

Men häromdan fick jag äntligen ändan ur vagnen och knäppte av några bilder från en del av vårt vardagsrum!

Där samsas vintage med nytt och blommigt med randigt.

En del av böckerna får bo i en gammal stege som levt ett hårt liv.

Min älskade tvåarmade lampa från Lyckliga gatan står i ena hörnet och förgyller både dagar och kvällar.

Och på väggen ovanför soffan har jag lite provisoriskt hängt upp blad ur en gammal Nordisk Flora. Här har jag en vision om en tavelvägg av något slag. Eller så kanske världskartan från Paris får komma upp här.

Jag tänker mig att juli blir månaden då jag har tiden att fixa här hemma. Då alla projekt i mitt huvud förverkligas och jag kan komma ner i varv och bara gå runt och pyssla och fixa och dona som jag ju älskar. Då kommer jag också (så klart) att visa fler hörn av mitt hem. Därför kallar jag det här inlägget del 1. Hoppas ni gillade!

To be an interior design blog, I must admit that I am very, very bad at showing off photos of my own home. Ever since we moved here, in October last year, I have thought that I’ll get better at it. But I have unfortunately not. First there was the moving chaos and the winter who never ended. Then came the book release and so I became pregnant and felt sick constantly for several months. After that, we opened the Vintage Factory and we worked and worked and worked. A bit like that. But now I’ve taken a few pics to show you. To start with this is one corner of my living room. Hope you like it!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ni bor himla fint Linda! Kul att få se en titt!

  2. Jättekul att få se! Ser fram emot fler bilder:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny