Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Mitt bästa recept på iskaffe.

Mitt bästa recept på iskaffe.

Jag fick en fråga i förra inlägget – där jag skrev att jag drack iskaffe varje dag nuförtiden – om hur man egentligen gör det där iskaffet. Så jag passar på att tipsa er alla om det här. Speciellt eftersom ni verkade gilla mitt iste så mycket. Väldigt roligt förresten!

Iskaffe

För 1 glas behöver du:

ca 1,5 dl kallt bryggkaffe (jag brukar brygga lite extra på morgonen och ställa i kylen när det svalnat)

ca 3 dl kall mjölk

0,5-1 tsk vaniljsocker

isbitar

Så här gör du:

Häll upp kaffet i ett glas. Tillsätt vaniljsockret och rör om med en sked. Tillsätt mjölk och is och ett sugrör (om du vill). Njut!

Tips!

Man kan också hälla upp byggkaffet i en form för isbitar och ställa i frysen. En timme senare är det bara att ta fram en 3-4 stycken isbitar och fylla upp resten av glaset med mjölk.

Klicka på bilderna för att se källorna/ Click the pics to see the sources.

Iced coffee is one of my constant cravings right now. Here’s my recipe on how to make it! Please click the translation button for reading it in your language. 

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Snyggt! Gott också gissar jag.

  2. Det ska vi testa direkt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny