Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Mitt bästa recept på iskaffe.

Mitt bästa recept på iskaffe.

Jag fick en fråga i förra inlägget – där jag skrev att jag drack iskaffe varje dag nuförtiden – om hur man egentligen gör det där iskaffet. Så jag passar på att tipsa er alla om det här. Speciellt eftersom ni verkade gilla mitt iste så mycket. Väldigt roligt förresten!

Iskaffe

För 1 glas behöver du:

ca 1,5 dl kallt bryggkaffe (jag brukar brygga lite extra på morgonen och ställa i kylen när det svalnat)

ca 3 dl kall mjölk

0,5-1 tsk vaniljsocker

isbitar

Så här gör du:

Häll upp kaffet i ett glas. Tillsätt vaniljsockret och rör om med en sked. Tillsätt mjölk och is och ett sugrör (om du vill). Njut!

Tips!

Man kan också hälla upp byggkaffet i en form för isbitar och ställa i frysen. En timme senare är det bara att ta fram en 3-4 stycken isbitar och fylla upp resten av glaset med mjölk.

Klicka på bilderna för att se källorna/ Click the pics to see the sources.

Iced coffee is one of my constant cravings right now. Here’s my recipe on how to make it! Please click the translation button for reading it in your language. 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Snyggt! Gott också gissar jag.

  2. Det ska vi testa direkt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny