Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Rapport från Västkusten.

Skickar en sommarhälsning från Västkusten och Strömstad. Här är det idylliskt så det förslår. Med solsken, häng på badklippor och långa, goda middagar. Och mycket välbehövlig vila.

20130710-143537.jpg
Instagram är jag ganska flitig, som vanligt. Kan liksom inte låta bli att dokumentera allt fint jag ser. Följ mig gärna! Jag heter @volanglinda där.
Hoppas ni också har en fin vecka.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny