Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Rapport från Västkusten.

Skickar en sommarhälsning från Västkusten och Strömstad. Här är det idylliskt så det förslår. Med solsken, häng på badklippor och långa, goda middagar. Och mycket välbehövlig vila.

20130710-143537.jpg
Instagram är jag ganska flitig, som vanligt. Kan liksom inte låta bli att dokumentera allt fint jag ser. Följ mig gärna! Jag heter @volanglinda där.
Hoppas ni också har en fin vecka.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny