Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Enkel och söt smulpaj med rabarber.

Enkel och söt smulpaj med rabarber.

Nu är det sista veckorna som det finns rabarber kvar att köpa i butikerna och att plocka i rabatterna. Därför passade jag häromdan på att svänga ihop en superenkel smulpaj med rabarber. Det finns nästan inget som går snabbare att göra och heller inget som är så gott.

Smulpaj med rabarber

smulpaj, recept smulpaj, recept smulpaj med rabarber, rabarberpaj, recpept sommarpaj, enkel smulpaj, enkel smulpaj recept, volang, recept volang, volang blogg,

Du behöver:

3 stjälkar rabarber

1,5 dl strösocker

1,5 msk potatismjöl

100 g smör

3 msk strösocker

1,5 dl vetemjöl

1,5 dl havregryn

smulpaj, recept smulpaj, recept smulpaj med rabarber, rabarberpaj, recpept sommarpaj, enkel smulpaj, enkel smulpaj recept, volang, recept volang, volang blogg,

Gör så här:

Smält smöret i en kastrull. Rör ner socker, vetemjöl och havregryn. Ta åt sidan när det blandats ihop.

Skölj rabarbern och skär den i centimeterstora bitar. Blanda med 3 msk strösocker och potatismjölet.

Lägg rabarbern på botten av en smörad form och häll havregrynsblandningen över. Grädda på 225 grader i 15-20 minuter.

smulpaj, recept smulpaj, recept smulpaj med rabarber, rabarberpaj, recpept sommarpaj, enkel smulpaj, enkel smulpaj recept, volang, recept volang, volang blogg,

Servera med vaniljsås, lättvispad grädde eller – ännu hellre – med vaniljglass som du smaksatt med några stötta polkagriskarameller.

En  garanterad succé!

Here’s a simple and delicious recipe for rhubard crumble pie. Click the translation button for reading it in your language! 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Rabarberpaj är verkligen supergott! Ett tips är att också ha på ett par nypor kanel på rabarbern, inte supermycket bara så att det ger fin smakbrytning.
    http://www.fridolinfixar.blogspot.com

  2. Beautiful recipe and pictures. I’m saving it in my file <3.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny