Lovely Life_Katrin Baath-06558

Augustiförhoppningar.

Nu är jag hemma i stan igen och det känns fint, även om det var himla skönt att komma bort ett tag och andas ren luft och blicka ut över ängar och vatten varje dag. Som vanligt kan jag inte riktigt förstå hur fort tiden går. Speciellt inte på sommaren.

Augusti är här och även om det fortfarande är strålande sol och varmt är det något i luften som ändras för varje dag. Det är väldigt subtilt men ändå framkallar det en känsla av något bitterljuvt i mig. Jag tror att jag tycker om det men är inte riktigt säker än. Skulle helst vilja ha sommar minst 6 månader om året. Men om inte annat så påminner det mig om att ta till vara på de här dagarna och veckorna som ligger framför oss.

Här är några av de sakerna jag vill hinna med i augusti:

Dricka grapefruktdrinkar på balkongen ihop med fina vänner eller bara i sällskap av en bra bok.

Om vi hinner – innan bebisen kommer – skulle jag så himla gärna vilja måla golvet i köket vitt och skåpsluckorna i den här gröna färgen. Så som jag alltid velat att mitt drömkök ska se ut. Eller det bli ju min kille som får slita eftersom mina foglossning begränsar mig massor. Men hoppas, hoppas vi kan göra det.

Ta mig till vattnet för att bada. Om inte på en sån här paradisstrand så i alla ner till vattnet bakom parken där vi bor.

Åka på en loppis eller två till. Jag har en hel lista i huvudet på saker som jag skulle vilja hitta. Men det är ju det som är tjusningen med hela loppisgrejen också. En vacker dag står det bara där – det perfekta fyndet. Och tills dess är jakten det som är det roliga.

Sen vill jag också passa på att göra sånt som jag sedan inte kommer kunna göra på ett bra tag. Som att sova länge på morgonen, äta frukost ensam på något café, läsa ut alla de böcker jag påbörjat i sommar och träffa mina vänner ute på restaurang.

Vad har ni för planer för augusti?

Here are some of my wishes for August. Like drinking grapefruit drinks on my balcony, taking a swim and visit some more flea markets

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Låter som väldans bra planer! Det där med att hinna göra saker innan en bebis anländer går jag också och klurar på just nu.

    Ha det gott med augustiplanerna!
    Kram
    Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny