Lovely Life_Katrin Baath-06857

Nyplockade hallon, loppisfynd och randiga tyger i Instagram.

Innan jag tar tag i september känns det fint att – i vanlig ordning – köra en sammanfattning av förra månaden genom mina bilder i Instagram. Augusti var även det en lugn och varm månad och jag försökte uppskatta dagarna även om kroppen inte riktigt velat som jag hela tiden.

Men nu är det inte långt kvar innan bebisen tittar ut. Det kan egentligen hända när som helst! Även om jag tänker mig att det kommer dröja minst två veckor till. Men som sagt, det är egentligen ingen som vet. Väldigt ovant för mig som gillar det här med att planera och ha koll på läget… Men säkerligen väldigt nyttigt så klart.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Månaden började med lite pysselprojekt. Jag köpte upp mig på tygPanduro Hobbys rea som jag ska sy små kuddar av. Och så knåpade jag ihop en nyckeltavla av en gammal ram, fina papper från Mokkasin och enkla krokar.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Sen blev det dags för en liten tripp till Karlstad som varit inplanerad sedan länge. Finaste Emma hade nämligen bjudit in till 30-årsfest i sitt barndomshem.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Väl där bjöds vi på idylliska dagar i form av solsken, en grönskande trädgård och hallon i överflöd.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Lagom till att festen skulle börja rullade – typiskt nog – världens oväder in. Men ett gigantiskt partytält, kulörta lyktor och glada gäster gjorde det till en superfin fest ändå. Dagen efter inleddes med långfrukost med nyplockade bär och yoghurt. Somrigt värre.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Väl tillbaks i stan hittade jag de här ljuvliga tygerna på Ohlssons tyger. Köpte upp mig på några meter av den gula och den röda. Och så blev jag utmanad på Instagram av @elindelerud att berätta om vilket mitt favoritmönster var. Kom fram till att det måste vara prickigt. Fast randigt och blommigt kommer väldigt, väldigt nära efter kan jag säga.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

En annan dag hade jag och VintageprylarLollo ett litet projekt för oss. Det såg ut lite så här. Resultatet kommer nästa sommar och jag tror det kommer bli himla fint.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Förra söndagen var det loppis i Midsommarkransen. Jag fyndade fina plagg till bebisen för 10 kr styck. Och samma summa betalde jag för de här söta, små glasburkarna från ÖB.

volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken, volanglinda, volanglinda instagram, emmas vintage, emmas vintage fest, ostindia kopp, hallon, karlstad, ohlssons tyger, panduro hobby, vimpel djur, jennie ekström vimpel, jennie ekström, vintagefabriken,

Månaden avslutades med av jag fick ett nytt block inför hösten av bästa kollegorna Emma och LolloVintagefabriken. Och så knåpade jag ihop Jennie Ekstöms ljuvliga vimpel att hänga över vaggan. Har tagit lite bilder på resultatet med min vanliga kamera. Visar er i morgon tänkte jag!

Vill ni följa mig på Instagram heter jag @volanglinda där som ni säkert vet vid det här laget.

translation

Some of the pics from my Instagram feed as @volanglinda during August. It was a calm and sunny month and – as always – I’m very thankful while looking back at the days that’s passed.  

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny