Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Lite kär i senapsgult.

Lite kär i senapsgult.

Jag tror minsann jag snöat in på en ny favoritfärg för hösten. Senapsgult. Den färgen passar verkligen till så mycket mer än man först tänker och kan verkligen lyfta ett rum, en outfit eller ett stilleben på ett himla fint sätt. Dessutom passar den perfekt in i höstens vackra färgpalett.

mustard yellow

Just nu önskar jag mig en kofta, en till kudde och så en pläd eller ett överkast i senapsgult. Ser ni något av det får ni gärna tipsa mig!

mustard yellow

Vad säger ni? Visst är det väl höstens färg det här?

Källan till alla bilder hittar ni här.

translation

I’ve recently fallen for the color mustard yellow. I think it’s just perfect for the autumn palette. Click the pics to see the sources.

0

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Senapsgult är verkligen höstfärgen nr 1. Älskar att ta fram höstfärgerna nu. Har både en kofta och en stickad halsduk i bästa senapsgula tonen. Vet att mokkasin bloggade om en senapsgul kofta från hm för ett tag sen, annars kanske det kommer in i butikerna snart.

  1. Ja men just det! Det gjorde hon ja. Den måste jag kolla upp. Tack söta du! Kram

    1. Snällt! Tack så mycket. Jag gillar den massor:)

 2. Ja, även jag har snöat in lite på senapsgult den här hösten. Två nya kuddar i soffan den färgen tll exempel. Jag har dock bestämt mig för att döpa om den till lejongult. Senapsgult låter ju inte kul alls… 😉

  1. Håller med! Lejongult låter sjukt mycket finare!

 3. Föresten… du som ska ha en liten när som som helst och är insöad på senaspgul (lejongult, menar jag) måste springa tll Zara! Världens sötaste lilla kofta i gult med blå stjärnor på. 🙂

  1. Åh. Tack för tips! Lät ju helt bedårande:)

 4. Helt klart en underskattad färg! Lite kul, för jag satt precis och planerade ett gästbloggsinlägg i bröllopstema med just temat gult! Sängen tycker jag var helt underbar. Kanske man skulle inreda med lite gult i sovrummet, det borde ge lite energi när man måste upp tidigt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny