Lovely Life_Katrin Baath-07278

Små glädjeämnen.

Ibland kan det verkligen vara de små sakerna som gör en glad. Som i dag, när jag samlade mina krafter och tog mig ut en sväng.

cab3e39c284e11e3962d22000a1f9aa0_8

Köpte ett bunt rosor och cirka ett kilo satsumas.

f923acee283f11e3995e22000ab5a7b8_8

Mitt bästa. Kan på riktigt äta femton stycken om dagen utan problem. Nu är min kille iväg och handlar middag till oss och jag ska krypa upp i soffan och vila min stackars kropp. Hoppas ni får en bra lördagskväll allihop.

P.s. Tack för all pepp och alla hejjarop gällande den ankommande bebisen. Det värmer. D.s.

translation

Today’s treats were a bunch of roses and lots and lots of satsumas. My favorite fruit all categories. Now I’m resting my tired body and waiting for  my boyfriend to pick up some food. I hope you’re having a nice evening!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Satsumas alltså. Vilken lycka det är när man äntligen ser dem i affären. Jag är stenfruktsallergiker så jag käkar banan hela året förutom satsumassäsongen. Då är det bara att frossa. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny