Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Små glädjeämnen.

Små glädjeämnen.

Ibland kan det verkligen vara de små sakerna som gör en glad. Som i dag, när jag samlade mina krafter och tog mig ut en sväng.

cab3e39c284e11e3962d22000a1f9aa0_8

Köpte ett bunt rosor och cirka ett kilo satsumas.

f923acee283f11e3995e22000ab5a7b8_8

Mitt bästa. Kan på riktigt äta femton stycken om dagen utan problem. Nu är min kille iväg och handlar middag till oss och jag ska krypa upp i soffan och vila min stackars kropp. Hoppas ni får en bra lördagskväll allihop.

P.s. Tack för all pepp och alla hejjarop gällande den ankommande bebisen. Det värmer. D.s.

translation

Today’s treats were a bunch of roses and lots and lots of satsumas. My favorite fruit all categories. Now I’m resting my tired body and waiting for  my boyfriend to pick up some food. I hope you’re having a nice evening!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Satsumas alltså. Vilken lycka det är när man äntligen ser dem i affären. Jag är stenfruktsallergiker så jag käkar banan hela året förutom satsumassäsongen. Då är det bara att frossa. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny