Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Fredagsfint med Rifle Paper Co.

Fredagsfint med Rifle Paper Co.
 
 

Som ni kanske minns har jag bloggat om underbara, amerikanska företaget Rifle Paper Co x antal gånger förut. Bland annat här och här. Jag har verkligen saknat deras produkter på den svenska marknaden och länge undrat när de ska börja dyka upp. Så när vi startade Vintagefabriken tog vi saken i egna händer och började beställa in lite vykort och andra prints. Och när sedan svenska företaget Parlebo dök upp på Formex som ny, svensk distrubitör för Rifle Paper Co kunde vi beställa in ännu mer finheter. Himla kul!

rifle5

 
 

Så i går när jag tog med Chappe var på premiärbesök på Vintagefabriken köpte jag upp mig på ett och annat.

rifle4

Bland annat finaste anteckningsböckerna.

 
 

rifle-paper2

Och de här ljuvliga pappersarken som jag har en massa planer för. Tänker mig att jag antingen ska klä in lådor, tapetsera garderoben eller rama in i vackra, gamla ramar och hänga på väggen. Allting blir ju liksom fint med såna här papper.

0
 
 

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Verkligen väldigt fina..Är riktigt sugen på att åka och titta på er Vintagefabrik snart!

  2. Åh jag måste ha de fina pappersarken. Älskar älskar Rifle paper.

  3. Oj, vad fina! Tänk vad mycket kul man kan göra med dem!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny