Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

DIY; Paper wheels.

Hittade det här superfina papperspysslet när jag satt och kollade runt på Pinterest. Känner att det är det perfekta pysslet just nu. Inte för svårt och väldigt tjusigt.

p1

Tänk vad fint att hänga ett helt gäng  i olika färger och storlekar ovanför barnsängen eller i fönstret.

p2

Och för att inte tala om hur effektfulla de skulle kunna bli som dekorationer till bröllopet eller höstfesten.

Screen shot 2013-11-13 at 4.18.38 PM

Dessutom känns det som ett fint julpyssel om man väljer mer röda toner på pappret. Jag tänker också att man kan göra dem i modell mindre och dekorera paket med. Istället för en rosett eller såna där snören som krullar sig så sätter man en sån här fin mitt på paketet i stället. Fitn som snus vore det.

Bilderna kommer från Ruffled blog.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny