Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

DIY; Paper wheels.

Hittade det här superfina papperspysslet när jag satt och kollade runt på Pinterest. Känner att det är det perfekta pysslet just nu. Inte för svårt och väldigt tjusigt.

p1

Tänk vad fint att hänga ett helt gäng  i olika färger och storlekar ovanför barnsängen eller i fönstret.

p2

Och för att inte tala om hur effektfulla de skulle kunna bli som dekorationer till bröllopet eller höstfesten.

Screen shot 2013-11-13 at 4.18.38 PM

Dessutom känns det som ett fint julpyssel om man väljer mer röda toner på pappret. Jag tänker också att man kan göra dem i modell mindre och dekorera paket med. Istället för en rosett eller såna där snören som krullar sig så sätter man en sån här fin mitt på paketet i stället. Fitn som snus vore det.

Bilderna kommer från Ruffled blog.

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny