Lovely Life_Katrin Baath-07380

Till salu i Berlin.

Mäklarbyrån Fantastic Frank har visst börjat förmedla lägenheter utanför Stockholm också. Men inte i Göteborg, Kalmar eller Uppsala – utan i Berlin. Spännande tycker jag som älskar att se hur människor bor i andra länder!

Det är av någon anledning ännu mer intressant än att kika på svenska och skandinaviska hem. Tycker  i alla fall jag. Jag tänker mig alltid att människor i städer som Berlin, Paris och New York lever så mycket mer spännande liv. Kantade av breda trottoarer fulla av folk, luncher på härliga restauranger och kvällar på trånga barer. Lite så. Inser att det antagligen inte stämmer fullt ut men jag gillar ju att dagdrömma som ni vet

Så här ser det ut hos dem som bor på Geygerstrasse i Berlin:

b1

b2

b3

Screen shot 2013-11-14 at 7.07.16 PM

b4

b6

b7

Bilder kommer från Fantastic Frank.

translation

An apartment up for sale i Berlin via real estate agency Fantastic Frank. I wouldn’t say no to live here for a mont or two…

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fina bilder! Men tyvärr så blir livet i Berlin ju dyrare hela tiden och de som gör det så spännandet har inte längre råd att bo i de hippa kvarteren. Gentrificiering helt enkelt. Därför gör det mig lite ledsen att läsa om Fantastic Frank i Berlin. Där är det fortfarande vanligare att hyra legenhet och tidigare behövdes aldrig någon merklare…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny