Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Vitt och grönt och vintage.

Vitt och grönt och vintage.

Vitt och grönt och vintage får mig på fall i dag. Grönt är verkligen min favoritfärg i inredning och den återkommer titt som tätt här hemma. Älskar det lugn som färgen ger och att det finns hur många nyanser som helst som alla är lika fina. Som smaragdgrön, lindblomsgrön och  mintgrön för att nämna några…

Dessutom gillar jag hur de utnyttjat platsen och ställt soffan i köket. Förstå vad mysigt när an bjuder hem folk på middag. Att placera dem där med ett glas vin i handen medan man själv står och rör om i grytorna i samma rum.

Hemmet hittade jag via bloggen My Scandinavian Home och det kommer från Fastighetsbyrån från början.

translation

 

Today ,this apartment in Sweden inspires me. I love all the green color tones and the vintage feeling.  

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Men ÅH vilket fantastiskt vackert hem! Fru Vintage skulle kunna flytta in direkt! Stor kram och ha en fin dag!

  2. åh, så jäkla fin lägenhet!!! nu blev jag själv lite fundersam… ska man kanske ha lilla 40-talssoffan i köket istället? hmmm
    http://singmyspring.blogspot.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny