Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Bland röda äpplen, notpapper och vintageporslin.

Bland röda äpplen, notpapper och vintageporslin.

Även om det inte är 1:a advent förrän nästa helg så måste jag frångå mina principer för ett litet, litet tag och visa er något som är lite juligt.

Det är nämligen så att min vän och kollega Louise på vintageprylar.se gjort ett helt underbart stylingjobb för Hälsans Kök på just tema jul.

j2

Det är dukningstipspyssel och recept varvat om varannat.

 j1

Alltihop på temat En grön jul och med en fin känsla av vintage.

j3

Recepten till maten har Amanda och Eveline som driver den vegetariska receptbloggen Våra oköttlisliga lustar gjort. Flera av dem låter helt underbara tycker jag. Som t ex trifle på pepparkaka med citronkräm, apelsin och nötter. Det måste jag testa!

Visst ser det väl tjusigt ut? Älskar den där girlangen gjord av schabloner från gamla pepparkaksformar och dukningen med notpapper. Så himla, himla fint.

Läs mer om hur du får till den där underbara dukningen och få inspiration till nya recept inne hos Hälsans Kök.

Fotografierna har Eveline Johnsson tagit.

translation

My friend and colleague Louise with the blog vintageprylar.se has done an absolutely wonderful job styling for the Swedish company Hälsans Kök on the  theme Christmas and I just have to share some of the pictures with you. On their website you’ll find both inspiration to vegetarian recipes and beautiful tips on how to decorate the table. Don’t miss!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ska allt ta och testa pirogerna med svamp & lingon!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny