Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Världens bästa – och snällaste – julmarknad.

Vet ni vad? Vi på Vintagefabriken har nyligen dragit i gång världens projekt (okej inte jag så mycket om sanningen ska fram men dock mina grymma kollegor) ihop med Stockholms Stadsmission. Nämligen en alldeles egen julmarknad. Marknaden kommer hållas den 15 december i våra mysiga kvarter i Midsommarkransen.

julmarknad 2013, jul 2013, julmarknad midsommarkransen, julmarknad vintagefabriken, julmarknad volang, julmarknad söderort, julmarknad kransen, julmarknad 15 december, jul midsommarkransen,

Mitt i julens konsumtionshets vill vi på Vintagefabriken nämligen ge ett miljösmart, vintagevackert, ekologisk och hållbart alternativ till julhandeln. En snällare julmarknad, där du kan hitta vackra ting som inte rest fyra varv runt jorden. Gamla leksaker från 1940-talet, vackra vintageskolplanscher, snygga prints från skickliga illustratörer, handsydda herrflugor gjorda av gamla textilier, vegetarisk mat till julbordet och smarrigt, ekologiskt julgodis. Och så klart – den bästa julklappen av dem alla – insamling av kläder, filtar och täcken till personer i hemlöshet, via Stockholms Stadsmission.

Tanken är att samla alla grymma, härliga, kreativa och miljösmarta människor på ett och samma ställe. Och så chansen att vara snäll mot de som behöver det som mest. Lite så tänker vi.

Hoppas att ni kan komma och hjälpa oss göra världen lite finare, bättre och mer miljösmart? OSA och bjuda in alla du känner här.

Och vill man själv vara med och sälja saker på julmarknaden kan man anmäla sig till Midsommarkransens julmarknad här. Sprid gärna ordet så blir vi himla glada. Vi vill ju ha så många, grymma medverkande som möjligt på världens bästa – och snällaste– julmarknad.

Hoppas vi ses!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vad jag önskar att jag kunde komma på detta. Återigen är Karlshamn hemskt långt ifrån Sthlm. :/ jag har iaf delat ditt inlägg på Facebook och uppmanat alla sthlmsvänner att gå. Kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny