Världens bästa – och snällaste – julmarknad.

Vet ni vad? Vi på Vintagefabriken har nyligen dragit i gång världens projekt (okej inte jag så mycket om sanningen ska fram men dock mina grymma kollegor) ihop med Stockholms Stadsmission. Nämligen en alldeles egen julmarknad. Marknaden kommer hållas den 15 december i våra mysiga kvarter i Midsommarkransen.

julmarknad 2013, jul 2013, julmarknad midsommarkransen, julmarknad vintagefabriken, julmarknad volang, julmarknad söderort, julmarknad kransen, julmarknad 15 december, jul midsommarkransen,

Mitt i julens konsumtionshets vill vi på Vintagefabriken nämligen ge ett miljösmart, vintagevackert, ekologisk och hållbart alternativ till julhandeln. En snällare julmarknad, där du kan hitta vackra ting som inte rest fyra varv runt jorden. Gamla leksaker från 1940-talet, vackra vintageskolplanscher, snygga prints från skickliga illustratörer, handsydda herrflugor gjorda av gamla textilier, vegetarisk mat till julbordet och smarrigt, ekologiskt julgodis. Och så klart – den bästa julklappen av dem alla – insamling av kläder, filtar och täcken till personer i hemlöshet, via Stockholms Stadsmission.

Tanken är att samla alla grymma, härliga, kreativa och miljösmarta människor på ett och samma ställe. Och så chansen att vara snäll mot de som behöver det som mest. Lite så tänker vi.

Hoppas att ni kan komma och hjälpa oss göra världen lite finare, bättre och mer miljösmart? OSA och bjuda in alla du känner här.

Och vill man själv vara med och sälja saker på julmarknaden kan man anmäla sig till Midsommarkransens julmarknad här. Sprid gärna ordet så blir vi himla glada. Vi vill ju ha så många, grymma medverkande som möjligt på världens bästa – och snällaste– julmarknad.

Hoppas vi ses!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vad jag önskar att jag kunde komma på detta. Återigen är Karlshamn hemskt långt ifrån Sthlm. :/ jag har iaf delat ditt inlägg på Facebook och uppmanat alla sthlmsvänner att gå. Kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny