Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Välkommen på hattfest kära läsare!

Välkommen på hattfest kära läsare!

Jag har nu dragit vinnaren i måndagens tävling av en plats på Vintagefabrikens VIP-kvälltema hatt. Den som vinner heter Inger Isaksson!

skumpa

Välkommen till oss i morgon på bubbel, shopping och torsdagsfest. Det ska bli väldigt trevligt att ses!

Och för er som inte vann denna gång lovar jag att det kommer dyka upp mer skoj framöver. Och så ses vi väl på En snällare julmarknad?

Bild nr 1 har Emma Sundh tagit och bild nummer 2 har Martina Ankarfyr och Anna Larsson tagit.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny