Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Esteten och Emil i Lönneberga på fest.

Esteten och Emil i Lönneberga på fest.

I lördags var det dags för Emmas legendariska bokstavsfest. Varje november sedan flera år tillbaka ställer nämligen Emma och hennes man till med en fest där temat är bokstäverna i alfabetet och där gästerna får klä ut sig med denna bokstav som ledstjärna. Det började med bokstaven A för fyra år sedan och nu var det alltså dags för E. Vår lilla familj ville ju naturligtvis inte missa detta spektakel!

linda

Därför drog vi på oss basker och randig tröja (jag som estet), skjorta och hängslen (Chaplin som Emil i Lönneberga) och fäste en massa pins på tröjan och skrev ett plakat med texten ”Rädda ålarna” (David som engagerad) och åkte iväg till Midsommarkransen. Sen minglade vi med bland annat enhörningar, Evil Twins, Eiffeltornet och Etype i någon timme innan vi åkte hem och åt godis och kollade på film.

Det bästa av två världar skulle jag vilja påstå.

Emma Sundh har tagit bilden.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh så fina ni är!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny