Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Esteten och Emil i Lönneberga på fest.

Esteten och Emil i Lönneberga på fest.

I lördags var det dags för Emmas legendariska bokstavsfest. Varje november sedan flera år tillbaka ställer nämligen Emma och hennes man till med en fest där temat är bokstäverna i alfabetet och där gästerna får klä ut sig med denna bokstav som ledstjärna. Det började med bokstaven A för fyra år sedan och nu var det alltså dags för E. Vår lilla familj ville ju naturligtvis inte missa detta spektakel!

linda

Därför drog vi på oss basker och randig tröja (jag som estet), skjorta och hängslen (Chaplin som Emil i Lönneberga) och fäste en massa pins på tröjan och skrev ett plakat med texten ”Rädda ålarna” (David som engagerad) och åkte iväg till Midsommarkransen. Sen minglade vi med bland annat enhörningar, Evil Twins, Eiffeltornet och Etype i någon timme innan vi åkte hem och åt godis och kollade på film.

Det bästa av två världar skulle jag vilja påstå.

Emma Sundh har tagit bilden.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh så fina ni är!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny