Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lördagslugnet.

Lördagslugnet.

Mina vänner! Hoppas ni har det fint. Själv har jag haft en ganska tuff vecka på många sätt och vis och dagen i dag ägnas åt återhämtning. Jag har precis varit ute med vagnen och låtit Chaplin fått se snö för första gången i sitt liv. Nu tänkte jag tända några stearinljus, värma lite glögg och äta en pepparkaka eller två. Jag lämnar er med de här bilderna från min tumblr-sida. Där samlar jag finheter som gör mig varm i själen.

Hoppas ni får precis det ni behöver i dag.

translation

My dear friends! I hope you are fine. I myself have had a pretty tough week in many ways, and therefor today is devoted to recovery. I’ve just been out with the stroller and let Chaplin got to see snow for the first time in his life. Now I’m going to light some candles, heat a little mulled wine and eat a gingerbread or two. I leave you with these images from my tumblr page where I collect beautiful things that makes my soul warm.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Å hoppas att du får all återhämtning du behöver! Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny