Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Lördagslugnet.

Lördagslugnet.

Mina vänner! Hoppas ni har det fint. Själv har jag haft en ganska tuff vecka på många sätt och vis och dagen i dag ägnas åt återhämtning. Jag har precis varit ute med vagnen och låtit Chaplin fått se snö för första gången i sitt liv. Nu tänkte jag tända några stearinljus, värma lite glögg och äta en pepparkaka eller två. Jag lämnar er med de här bilderna från min tumblr-sida. Där samlar jag finheter som gör mig varm i själen.

Hoppas ni får precis det ni behöver i dag.

translation

My dear friends! I hope you are fine. I myself have had a pretty tough week in many ways, and therefor today is devoted to recovery. I’ve just been out with the stroller and let Chaplin got to see snow for the first time in his life. Now I’m going to light some candles, heat a little mulled wine and eat a gingerbread or two. I leave you with these images from my tumblr page where I collect beautiful things that makes my soul warm.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Å hoppas att du får all återhämtning du behöver! Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny