Lovely Life_Katrin Baath-07509

Lördagslugnet.

Mina vänner! Hoppas ni har det fint. Själv har jag haft en ganska tuff vecka på många sätt och vis och dagen i dag ägnas åt återhämtning. Jag har precis varit ute med vagnen och låtit Chaplin fått se snö för första gången i sitt liv. Nu tänkte jag tända några stearinljus, värma lite glögg och äta en pepparkaka eller två. Jag lämnar er med de här bilderna från min tumblr-sida. Där samlar jag finheter som gör mig varm i själen.

Hoppas ni får precis det ni behöver i dag.

translation

My dear friends! I hope you are fine. I myself have had a pretty tough week in many ways, and therefor today is devoted to recovery. I’ve just been out with the stroller and let Chaplin got to see snow for the first time in his life. Now I’m going to light some candles, heat a little mulled wine and eat a gingerbread or two. I leave you with these images from my tumblr page where I collect beautiful things that makes my soul warm.

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Å hoppas att du får all återhämtning du behöver! Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny