Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Måndag & Frågestund.

Måndag & Frågestund.

Ni har blivit ganska många fler som läser här på sistone vilket jag – såklart – tycker är himla roligt.

20131206-171846.jpg

Därför tänkte jag att det kunde vara på sin plats att ställa till med en liten frågestund här på bloggen. Vad tror ni om det?

20131206-172655.jpg

Så får ni fråga vad som helst mellan himmel och jord och så försöker jag svara så gott jag kan.

20131206-172822.jpg

Ni kanske undrar hur Chaplin mår, hur mina dagar ser ut, varför bloggen heter just Volang eller vad jag tänker om framtiden?

20131206-172952.jpg

Fråga på! Och har ni samtidigt något som ni känner att ni vill se mer av på bloggen så kan ni väl skriva ner det med vettja. Frågestunden pågår veckan ut.

translation

I’m thinking that it’s time for a little question time here on the blog. So, is there anything you want to know about me or the blog – don’t hesitate to ask. You have all week long to ask! 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny