Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lucka nummer 3; berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Lucka nummer 3; berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Det blev inte mycket till någon regelbunden julkalender här i år. Det är ett som är säkert haha. Det är en liten person som tar upp det mesta av min tid nämligen. Med all rätt. Men här kommer i alla fall lucka nummer 3 i Emily Dahls julkalender, exakt 7 dagar för sent. Bättre sent än aldrig eller hur var det nu?

Berätta om vad du önskar dig i julklapp.

grace

I år har jag önskat mig sådant jag verkligen, verkligen vill ha och som jag suktat efter länge. Sådant jag inte har råd att köpa själv just nu men ändå inte riktigt kan sluta tänka på. Som de urtjusiga muggarna Swedish Grace från Rörstrand. Tidlösa, pastelliga och i den perfekta formen och storleken. Har önskat mig både gröna, rosa och blå för det är så fint att blanda.

 pilblad william morris

Och så tapeten Pilblad av William Morris. En tapet som jag faktiskt suktade efter redan i början av året. Men nu har jag kommit på att den skulle göra sig bättre i köket än i hallen. Jag håller tummarna för att tapetsering också ingår i paketet.

kudde

Sen hade jag inte direkt blivit ledsen om någon av de här kuddarna låg under granen. Från Numero 74 via Mokkasin. De är gjorda i 100% bomull och är allihop superfina – både i färg och mönster. 

Helt enkelt tre hållbara klappar som kommer förgylla många, många dagar här hemma.

Men framförallt måste jag ändå säga att jag önskar mig en lugn och fin jul. Och så ett snällt avslut på ett december som inte börjat lika snällt på grund av sorgligheter och dramatik jag gärna varit utan. Men på något sätt klarar man av allt sånt ändå. Och blir förhoppningsvis lite starkare efteråt.

Bild 1 är tagen av Nanna på Så fint jag vill, bild 2 av Idha Lindhag och styling av Lotta Agaton och bild nummer 3 av Sofia Mokkasin. 

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny