Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Fixa juldukningen i vintagestil.

I går gick jag upp tidigt och packade ihop saker som lingonris, röda nejlikor och stearinljus, innan jag hoppade in i en taxi. Jag var nämligen inbjuden att – ihop med mina vapendragare Emma och Lollo – göra en dukning på tema vintagejul i TV4:s nyhetsmorgon. Här nedan kan ni se klippet. Hoppas ni blir inspirerade till att duka på nytt sätt med gamla saker efter att ha kikat på det!

Missa nu inte vårt tips att dricka kall, vit glögg med lingon eller tranbär i under julhelgen! Sjukt gott och en uppskattad fördrink på julkalaset.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh finaste vintagefabriken. Vad ni är fina och duktiga. Så kul att få se er på tv. Heja heja. Å god jul!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny