Lovely Life_Katrin Baath-08253

12 bilder från 2013.

Inspirerad av Nanna på Så fint jag vill tänkte jag visa 12 bilder från mitt 2013.

2013 var ett tufft år på många sätt. Mycket bra kom ut ur 2013 och mycket bra kom också till mig under det året. Men såhär i efterhand ser jag att jag fick slita för väldigt mycket av det. Det här året hoppas jag på att kunna njuta mer. Vila mer och – som Emma sa när vi pratade om det – skörda frukterna av 2013 års alla planteringar. När jag ser tillbaka på året känns det som att det bestod av 3 olika perioder. Lite såhär:

jan

maj1

01

  jag

5

7

Mellan januari och maj mådde jag så dåligt som jag aldrig förut mått. Ett fruktansvärt illamående och en sjuklig trötthet gjorde mina dagar till ett helvete rent ut sagt. Dessutom var jag galet stressad mest hela tiden över att jobba heltid samtidigt som vi gjorde massvis med pr inför boksläppet av Vintageparty och påbörjade projektet Vintagefabriken med allt vad det innebar. Roliga saker egentligen så klart! Men det var väldigt, väldigt intensivt och det gjorde det svårt att njuta av det. Ändå hann jag med att dokumentera tulpaner på Formex, vintagefynd på Vintagemässan i Malmö och blommor från releasefesten för Vintageparty.

Precis när det värsta lagt sig slogs världen sönder och blev så sorglig som jag aldrig varit med om innan. Och hela maj månad gick åt till att sörja över att saker och ting inte blev som de skulle blivit för min kära vän och kollega.

12

10

11

9

13

Mellan juni och spetember var saker och ting mer stabila och jag började landa mer i graviditeten, jobben och mig själv. Jag var dessutom i Paris en vecka med min käraste och njöt av eclairs, gröna parker och blomstermarknader. Det var alldeles ljuvligt.

Men tyvärr var foglossningen hemskt jobbig och jag fick bli sjukskriven på heltid från och med juli. En skänk från ovan är vad den ”ledigheten” var. Det kände jag både då och nu. Eftersom jag knappt kunde gå så höll jag mig mestadels hemma och fördrev tiden med att till exempel göra iste, sitta i solen på balkongen, måla skötbord och sy kuddar till den kommande bebisens vagga.

18

Oktober – december har bara präglats av Chaplins ankomst och hur den kastade om hela min värld. På de bästa av sätt. Är nog lite för mycket uppe i den perioden fortfarande för att kunna se på det mer objektivt. Men låt oss säga så här; tiden från och med den 1 oktober 2013 har varit den bästa tiden i hela mitt liv.

translation

Here’s 12 pics from my 2013. Click the translation button to be able to read the text in your language.

0

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. De där vaserna är så läckra! Jag tillverkar stearinljus som också går i den stilen, gillar dem massor.

  Jaha, du känner alltså Medveten MIni, jag hade ett litet reportage om henne på min blogg tidigare i år. Beundrar såna som vågar satsa! Snart ska även jag öppna en liten webbutik, jätteroligt.

  GOTT NYTT ÅR!
  Roligt att jag hittat in till dig, ska bli roligt att följa dig även nästa år….
  //bara anna
  Annacecar.blogspot.com

  1. hej Anna! och tack! Vad spännande att du ska öppna webshop. stort lycka till. Och god fortsättning!

 2. Underbara bilder Nanna!

  Älskar mixen på din blogg av alla mönster, material och färger!

  Gott nytt år !
  Kram Terese

  1. åh tack snälla gulliga du <3 gör mig himla glad!

   kram kram

   Nanna

 3. väldigt härliga bilder!

 4. Så utrolig fine vaser!

  Hvor er de fra?

  1. Ser nå at de selges i nettbutikken din. Når får du inn grønne og grå? 🙂 De er helt fantastisk fine!

  2. åh vad roligt att du tycker om dom, visst är dom fina! Maila till nina@lekiosk.se – hon kan svara på allt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny