Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Volang tipsar; Fotoredigeringskurs med Emily Dahl.

Jag vill passa på att tipsa om att Vintagefabriken i slutet av januari (30 jan närmare bestämt) kommer att anordna en kurs som jag tror kommer bli hur bra som helst.Nämligen fotoredigeringskurs med den eminenta Emily Dahl.

För hur fina motiven än kan vara och hur bra man än tänker att bilderna blir så är det i redigeringen som det där lilla extra sker.

e6

Jag kommer själv sitta på Vintagefabriken med pennan i högsta hugg och försöka lära mig så mycket som möjligt denna kväll.

e4

Vore superkul att få träffa några av er fina läsare där!

e1

Läs mer här om Vintagefabrikens Fotoredigeringskurs med Emily Dahl.

Alla bilder har jag lånat av Emily Dahl.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny