Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Volang tipsar; Fotoredigeringskurs med Emily Dahl.

Jag vill passa på att tipsa om att Vintagefabriken i slutet av januari (30 jan närmare bestämt) kommer att anordna en kurs som jag tror kommer bli hur bra som helst.Nämligen fotoredigeringskurs med den eminenta Emily Dahl.

För hur fina motiven än kan vara och hur bra man än tänker att bilderna blir så är det i redigeringen som det där lilla extra sker.

e6

Jag kommer själv sitta på Vintagefabriken med pennan i högsta hugg och försöka lära mig så mycket som möjligt denna kväll.

e4

Vore superkul att få träffa några av er fina läsare där!

e1

Läs mer här om Vintagefabrikens Fotoredigeringskurs med Emily Dahl.

Alla bilder har jag lånat av Emily Dahl.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny