Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Hold me closer tiny dancer.

Jag och min kille skaffade ett minipianoÅhléns rea till Chaplin häromdan. Jag är löjligt nöjd över vårt lilla fynd. Det ska ju börjas i tid eller hur var det nu?

p4

p3

 translation

Me and my boyfriend bought the cutest mini piano for our son the other day. He’s only 3,5 month but one can never be too young to play the piano right?

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Men jösses så sött! Gick in på din länk men hittade det inte. Musikerfamilj som vi är så är man ju galet nyfiken!

  2. Dör finhetsdöden över dina bilder. Underbart med leksaker som är kreativa.

  3. Finaste lilla handen! 🙂 Vi har en liten 2-åring här hemma som älskar instrument, så helt klart en bra investering!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny