Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Glad Alla Hjärtans Dag!

Vill passa på att önska eralla en fin Alla Hjärtans Dag. En dag som inte betyder så jättemycket för mig egentligen. Fast det är ju såklart ett ypperligt tillfälle att visa lite extra kärlek till de man gillar mest. Och även till de som inte så mycket har. Häromdan fick jag nämligen ett mail från Röda Korset som tipsade om just det.

hjärta1

I deras shop kan man köpa värdebevis med viktigheter att ge bort. Som till exempel vinterfiltar till barn i Syrien, en barnmorska åt behövande, blivande mammor i Somalia eller ett matpaket åt en hel familj. Saker som är mer värda än alla röda rosor och chokladkartonger i hela världen tycker jag.

bl

Önskar er en fin helg! Själv sitter jag på tåget ner till Malmö med min lilla familj. Vi ska hälsa på mina föräldrar och visa lille Chaplin var hans mamma växte upp. Det blir fint det.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Glad alla hjärtan dag till er också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny