Glad Alla Hjärtans Dag!

Vill passa på att önska eralla en fin Alla Hjärtans Dag. En dag som inte betyder så jättemycket för mig egentligen. Fast det är ju såklart ett ypperligt tillfälle att visa lite extra kärlek till de man gillar mest. Och även till de som inte så mycket har. Häromdan fick jag nämligen ett mail från Röda Korset som tipsade om just det.

hjärta1

I deras shop kan man köpa värdebevis med viktigheter att ge bort. Som till exempel vinterfiltar till barn i Syrien, en barnmorska åt behövande, blivande mammor i Somalia eller ett matpaket åt en hel familj. Saker som är mer värda än alla röda rosor och chokladkartonger i hela världen tycker jag.

bl

Önskar er en fin helg! Själv sitter jag på tåget ner till Malmö med min lilla familj. Vi ska hälsa på mina föräldrar och visa lille Chaplin var hans mamma växte upp. Det blir fint det.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Glad alla hjärtan dag till er också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny