Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Drömska bilder från södra Frankrike.

Via min Tumblr (följ mig gärna där vettja!) hittade jag den här översta bilden på klängrosor någonstans i södra Frankrike.

f1

Det fick mig att klicka mig vidare och jag hamnade i något som liknade ett paradis.

Lite så här.

Och så här.

Allt detta fina återfinns på fotografen Clary Pfeiffers blogg och är bilder från en semesterresa hon gjorde i södra Frankrike förra sommaren.

De får mitt hjärta att slå dubbla slag över att det finns så mycket vackert här i världen.

Och så får de mig att vilja börja planera för den kommande sommarens äventyr… För hit vill man ju åka. Eller hur?

translation

These are the pictures of photographer Clary Pfeiffer’s trip to South of France last summer. The make me believe there is a paradise on earth. They also makes me wanna book a plane ticket there right away…

Alla fotografier är tagna av Clary Pfeiffer/All pics by Clary Pfeiffer
0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Å känner igen mig! Älskar älskar älskar södra Frankrike. Har varit två gånger (hittills) på roadtrip. Ger gärna tips på pärlor om du vill.

  2. Åh! Jag snubblade över dessa bilder idag jag med fast på Pinterest, jag bara dog. Blev dödskär ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny