Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Drömska bilder från södra Frankrike.

Via min Tumblr (följ mig gärna där vettja!) hittade jag den här översta bilden på klängrosor någonstans i södra Frankrike.

f1

Det fick mig att klicka mig vidare och jag hamnade i något som liknade ett paradis.

Lite så här.

Och så här.

Allt detta fina återfinns på fotografen Clary Pfeiffers blogg och är bilder från en semesterresa hon gjorde i södra Frankrike förra sommaren.

De får mitt hjärta att slå dubbla slag över att det finns så mycket vackert här i världen.

Och så får de mig att vilja börja planera för den kommande sommarens äventyr… För hit vill man ju åka. Eller hur?

translation

These are the pictures of photographer Clary Pfeiffer’s trip to South of France last summer. The make me believe there is a paradise on earth. They also makes me wanna book a plane ticket there right away…

Alla fotografier är tagna av Clary Pfeiffer/All pics by Clary Pfeiffer
0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Å känner igen mig! Älskar älskar älskar södra Frankrike. Har varit två gånger (hittills) på roadtrip. Ger gärna tips på pärlor om du vill.

  2. Åh! Jag snubblade över dessa bilder idag jag med fast på Pinterest, jag bara dog. Blev dödskär ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny