Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Ses vi på Uppsala Vintagefestival?

För er som bor i Stockholm med omnejd har jag ett tips inför helgen! Jag och mina kompanjoner i Vintagefabriken kommer nämligen att packa alla våra koffertar med boken Vintageparty, finfina klänningar och fluffiga pompoms för att medverka på Uppsala Vintagefestival.

vintagefabriken

Festivalen pågår under både lördagen och söndagen och jag tror att det kan bli precis hur bra som helst.

vintagefabriken

Hoppas att vi ses där!

Här kan ni läsa mer om Uppsala Vintagefestival.

Fotografier av Emma Sundh för Vintagefabriken.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Å vad jag blev glad att se dig igår! Sådär bara från ingenstans i mörket : ) Och finaste, fina lille Chaplin! Så himlens söt! Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny