Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Pudrigt, vårigt och alldeles, alldeles underbart.

Fotografen Line T Klein har än en gång gjort ett fantastiskt jobb. Denna gång för danska märket Magasin Livings sortiment för ss14. Jag skulle vilja kalla det pudrigt, vårigt och alldeles, alldeles underbart.

line5

line4

Älskar färgen på väggen här. Den gråblågröna. Och soffan! Hur fin?

line2

 Marmor och koppar. Två av vårens stora trender har också fått vara med på ett hörn.

line3

Och likaså vaser med geometriska mönster.

line1

line6

 Ja. Fint så det förslår helt enkelt. Och inte heller alldeles olikt Muutos kollektion fotograferad av Petra Bindel om ni minns?

Alla bilder av Line T Klein.

translation

Lovely pictures of Danish photographer Line T Klein for Magasin Living. Very pretty and springlike don’t you think?

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny