Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Pudrigt, vårigt och alldeles, alldeles underbart.

Fotografen Line T Klein har än en gång gjort ett fantastiskt jobb. Denna gång för danska märket Magasin Livings sortiment för ss14. Jag skulle vilja kalla det pudrigt, vårigt och alldeles, alldeles underbart.

line5

line4

Älskar färgen på väggen här. Den gråblågröna. Och soffan! Hur fin?

line2

 Marmor och koppar. Två av vårens stora trender har också fått vara med på ett hörn.

line3

Och likaså vaser med geometriska mönster.

line1

line6

 Ja. Fint så det förslår helt enkelt. Och inte heller alldeles olikt Muutos kollektion fotograferad av Petra Bindel om ni minns?

Alla bilder av Line T Klein.

translation

Lovely pictures of Danish photographer Line T Klein for Magasin Living. Very pretty and springlike don’t you think?

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny