Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här

Lördagsfint med Nanna och Lovely Life.

Ni har väl inte missat att Nanna – som skriver underbara bloggen Så fint jag vill – varje onsdag publicerar inspirationsinläggLovely Life. En klar anledning att se fram emot onsdagar helt klart!

n5

n4

n3

n2

n1

nanna2

nanna1

Är så himla imponerad av hennes underbara biler och så väldigt avis på allt det fina hon omger sig av. Får habegär på varenda pinal.  Det här är den bästa inspirationen jag vet just nu faktiskt.

Alla fotografier är tagna av Nanna van Berlekom.

translation

I hope you haven’t missed that Nanna – who writes the wonderful blog As nicely as I want – every Wednesday publishes inspirational posts on the site Lovely Life. This is a very good reason to look forward to Wednesdays I think! 

 
0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sv: Men åh tack fina Linda! Ska bli jättekul att ses i maj. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny