Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lördagsfint med Nanna och Lovely Life.

Ni har väl inte missat att Nanna – som skriver underbara bloggen Så fint jag vill – varje onsdag publicerar inspirationsinläggLovely Life. En klar anledning att se fram emot onsdagar helt klart!

n5

n4

n3

n2

n1

nanna2

nanna1

Är så himla imponerad av hennes underbara biler och så väldigt avis på allt det fina hon omger sig av. Får habegär på varenda pinal.  Det här är den bästa inspirationen jag vet just nu faktiskt.

Alla fotografier är tagna av Nanna van Berlekom.

translation

I hope you haven’t missed that Nanna – who writes the wonderful blog As nicely as I want – every Wednesday publishes inspirational posts on the site Lovely Life. This is a very good reason to look forward to Wednesdays I think! 

 
0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sv: Men åh tack fina Linda! Ska bli jättekul att ses i maj. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny