volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

Green Kitchen Stories – min nya favoritbok.

Jag har hittat en ny favoritbok. Och det är varken en roman, deckare eller inredningsbok utan en kokbok. Den heter Green Kitchen Stories och är helt underbar. En sån där kokbok där man vill laga varendaste ett av recepten.

green8

Prova sig fram genom frukostarna, middagarna och desserterna. Bara för att det ser så himla gott ut.

green1

Och dessutom enkelt. Och fräscht. Och nyttigt. Ja ni fattar.

green2

Boken är sprungen ur den populära bloggen Green Kitchen Stories – som skrivs av paret David och Luise.

green3

Alla recept är – liksom de på bloggen – helt vegetariska och en hel del av dem även inspirerade av Raw Food-trenden.

green4

Ren mat, efter säsong och utan att krångla till det.

green9

Så himla, himla bra. Mitt bästa tips just nu!

Fotografier ur boken har jag lånat från Norstedts pressrum.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Jag lagade precis ett av recepten från boken, zucchinispaghetti med marinerad svamp. Sjukt gott!

Kommentera

Stäng meny