volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life. Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor. Välkommen hit! Kontakt: volanglinda@gmail.com Min portfolio hittar du här Jag är också en del av: Reportageagenturen A mash up Agency Kreativa studion Fabriken i Kransen

Balkonghäng och datorhaveri.

Igår, precis när en stressig dag äntligen skulle vara över och jag skulle gå från jobbet, just precis då bestämde sig min dator för att lägga av. I ena sekunden funkade den och i andra sekunden funkade den inte. Suck alltså. Även om jag vetat att jag behövt en ny så är det ändå himla, himla trist när sånt händer. Sånt där oförutsett, tråkigt och bara, bara jobbigt. (Lånar för övrigt min killes dator när jag skriver detta).

2c58bcfa9d0e6d3bca870dc578f150ea

Men som tur är så tog den här lördagen revansch på fredagen med råge. Jag och Chaplin är ensamma hela dagen och har hunnit njuta av både solen, lunch på balkongen och så ännu lite mer plantering av blommor. Mycket fint.

tumblr_m2gdsplPQn1qb4hiyo1_1280

Hoppas ni också har det bra. Själv ska jag sätta mig i detta nu och beställa en ny dator. Inte något som ingick i min budget om man säger så.

kaffet

Nåväl. Nu blir det kaffe och en chokladbit (eller två) i eftermiddagssolen. Vi hörs snart igen!

Klicka på bilderna för att komma till källorna.

0

Kommentera

Stäng meny